ca en es

NOSALTRES

PINTTUPI és una AGÈNCIA CREATIVA que treballa en l’àmbit del DISSENYARQUITECTURA enfocada a realitzar projectes en l’àmbit de l’APRENENTATGE i el desenvolupament de la infància i l’adolescència.  Creiem que els espais i els ambients marquen una diferència en la manera com ens relacionem amb el món. A més a més utilitzem el disseny com una eina activa per a crear canvis  interiors i exteriors.

La CREATIVITAT i la INNOVACIÓ són les nostres eines de treball per a poder convertir les idees en realitats físiques i crear espais i ambients que et transportin a la magia. Cada projecte respon a reptes específics per arribar a una solució personalitzada i única per a les persones que l’utilitzaran en el dia dia.

Els projectes es desenvolupen de manera co-creativa implicant a tot el grup humà. Existeixen varies fases en el temps, cada una amb horitzó i repte concret: desenvolupament de concepte, disseny i creació.

 

 

 

.

.

SILVIA SASOT

 

Silvia Sasot és una arquitecta apassionada per la creativitat i la innovació al servei de la  MILLORA DE L’APRENENTATGE I EL DESENVOLUPAMENT DE PERSONES. Després de 10 anys d’experiència en varis àmbits de l’arquitectura centra la seva mirada cap a la transformació dels espais  i ambients d’aprenentatge des d’una perspectiva integral que situï l’individu i les seves infinites capacitats en el centre de la transformació.

.PICTURE

 

 

ASSESSORS EXPERTS EN INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA

 

Un equip de d’asessors experts que aporten diferents visions i perspectives al desenvolupament dels projectes amb l’objectiu d’assolir una mirada molt àmplia sobre el disseny d’espais i ambients per l’aprenentatge.

V 780x283

 

 TESTIMONIS. QUÈ DIUEN DE NOSALTRES?

 

MOVING EDUCATION INTERNATIONAL JURY:

This is a very comprehensive body of research. There’s a lot of depth to this concept.”
“It covers all four areas of the brief; pedagogy, community, media and environment, while still encouraging movement throughout the day.”
“Great concept, it’s a very open process that is also open for further innovation.”
“This concept has a lot of variety to it. It’s nice to see a holistic approach to the Moving Education brief.”
“This is a very well presented concept, easy to read and understand. Nice layout and visuals.”
“This is an innovative set of guidelines that can be applied to and beneficial for any school.”